Ravintolasuunnittelu

Kokonaisvaltaista ravintolasuunnittelua - Suunnittelusta toteutukseen


Tehoa ja toimivuutta ammattikeittiöön
 

Hyvin suunniteltu ammattikeittiö on toimiva kokonaisuus, joka mahdollistaa kustannustehokkaan ja käyttäjäystävällisen työskentelyn kaikissa ruoavalmistusprosesseissa, jossa myös jätehuolto ja tilojen vaivaton puhtaanapito on otettu jo suunnitteluvaiheessa huomioon.  Ammattikeittiölaitteet ja kylmävarastoinnin mitoitus vastaavat ravintolan tarvetta mahdollistaen näin energiatehokkaan ja aikaa säästävän työskentelyn.

Ammattikeittiö on työhuone, jonka vuoksi suunnittelemme sen aina yhdessä käyttäjän kanssa.  Yhteistyömme kiinteistön IV-urakoitsijan ja terveysviranomaisen kanssa jo suunnitteluvaiheessa varmistavat keittiön toimivuuden niin ilmanvaihdon kuin muidenkin hygieniavaatimusten osalta.


 

Kun on aika uudistua- Tilojen facelift
 

Toimitilat kertovat ravintolan tarinaa ja viestivät yrityksen brändiä.  Aika ajoin ravintolailmeen uudistaminen on välttämätöntä yrityksen kilpailuedun sekä palvelunlaadun ja sen sujuvuuden takaamiseksi.

OIipa kyseessä kokonaisvaltainen asiakastilojen visuaalisen ilmeen raikastaminen tai yksittäisen osa-alueen esim. linjaston tai baarin toiminnallisuuden ja tehojen parantaminen, räätälöimme juuri sinun palvelukonseptiasi parhaiten tukevat muutosratkaisut asiakkaan toiveet ja budjetti huomioon ottaen.

Ravintolasuunnittelu ja 3D-mallinnus
 

Suunnittelemme ja varustamme elämyksiä tuottavia ravintolatila ratkaisuja, jonka elementit materiaalivalinnoista, kalustesijoitteluun ja valaistukseen ovat sopusoinnussa keskenään ja ne muodostavat toimivan ja harmonisen kokonaisuuden, turvallisuutta unohtamatta. 

Kokonaisvaltainen ravintolasuunnittelumme tarjoaa monipuolisen ja kattavan Avaimet käteen -paketin uuden ravintolan avausprojektissa. Olemme apukäsinä aina toimitilan kartoituksesta, rakentamiseen ja ravintolan avaukseen asti. 

Mallinnamme tilasuunnitelman 3D-kuvin asiakkaan toiveiden sekä tilan ja viranomaisten asettamat vaatimukset huomioon ottaen.  Muutokset tilasuunnitelmin voidaan tarvittaessa tehdä yhdessä asiakkaan kanssa myös paikan päälle ja muutoskuvat on katsottavissa heti 3D-kuvin.

 

Ammattitaitoinen ja palveleva myyntitiimimme
auttaa sinua mielellään kaikissa ravintolasuunnitteluun
ja ravintolarakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä myyntiimme niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

 Onnistunut projekti lähtee yhteydenotosta!