Yksilöllistä ravintolasuunnittelua

avaimet käteen ratkaisuna

Kokonaisvaltaista ravintolasuunnittelua - Suunnittelusta toteutukseen


Tehoa ja toimivuutta ammattikeittiöön

Ravintolan suunnittelu kattaa kaiken niin tilojen kartoittamisesta
ammattikeittiön suunnitteluun.

Ravintolan suunnittelu kattaa kaiken niin tilojen kartoittamisesta ammattikeittiön suunnitteluun. Hyvin suunniteltu ammattikeittiö on toimiva kokonaisuus, joka mahdollistaa kustannustehokkaan ja käyttäjäystävällisen työskentelyn kaikissa ruoavalmistusprosesseissa, jossa myös jätehuolto ja tilojen vaivaton puhtaanapito on otettu jo suunnitteluvaiheessa huomioon.  Ammattikeittiölaitteet ja kylmävarastoinnin mitoitus vastaavat ravintolan tarvetta mahdollistaen näin energiatehokkaan ja aikaa säästävän työskentelyn.

Ammattikeittiö on työhuone, jonka vuoksi suunnittelemme sen aina yhdessä käyttäjän kanssa.  Yhteistyömme kiinteistön IV-urakoitsijan ja terveysviranomaisen kanssa jo suunnitteluvaiheessa varmistavat keittiön toimivuuden niin ilmanvaihdon kuin muidenkin hygieniavaatimusten osalta.

Blogistamme löytyy kattavasti tietoa mm. siitä mitä on hyvä ottaa huomioon ravintolan toimitilaan ja siihen tarvittaviin muutos- ja rakennuslupiin liittyen. 

Mitä tulisi ottaa huomioon ravintolaa perustettaessa? -blogiin

Kun on aika uudistua- Tilojen facelift

Toimitilat kertovat ravintolan tarinaa ja viestivät yrityksen brändiä.  Aika ajoin ravintolailmeen uudistaminen on välttämätöntä yrityksen kilpailuedun sekä palvelunlaadun ja sen sujuvuuden takaamiseksi.

OIipa kyseessä kokonaisvaltainen asiakastilojen visuaalisen ilmeen raikastaminen tai yksittäisen osa-alueen esim. linjaston tai baarin toiminnallisuuden ja tehojen parantaminen, räätälöimme juuri sinun palvelukonseptiasi parhaiten tukevat muutosratkaisut asiakkaan toiveet ja budjetti huomioon ottaen.

Ravintolan suunnittelu ja 3D-mallinnus

Suunnittelemme ja varustamme elämyksiä tuottavia ravintolatila ratkaisuja, jonka elementit materiaalivalinnoista, kalustesijoitteluun ja valaistukseen ovat sopusoinnussa keskenään ja ne muodostavat toimivan ja harmonisen kokonaisuuden, turvallisuutta unohtamatta. 

Kokonaisvaltainen ravintolan suunnittelu -palvelumme tarjoaa monipuolisen ja kattavan Avaimet käteen -paketin uuden ravintolan avausprojektissa. Olemme apukäsinä aina toimitilan kartoituksesta, rakentamiseen ja ravintolan avaukseen asti. 

Mallinnamme tilasuunnitelman 3D-kuvin asiakkaan toiveiden sekä tilan ja viranomaisten asettamat vaatimukset huomioon ottaen.  Muutokset tilasuunnitelmin voidaan tarvittaessa tehdä yhdessä asiakkaan kanssa myös paikan päälle ja muutoskuvat on katsottavissa heti 3D-kuvin.

Lue blogistamme lisää asiakkaidemme mietteitä  kuinka onnistuimme palvelemaan heitä ravintolan avausprojektissa.

ravintolan suunnittelu

Ammattitaitoinen ja palveleva myyntitiimimme
auttaa sinua mielellään kaikissa ravintolasuunnitteluun
ja ravintolarakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme olla avuksi.

 Onnistunut projekti lähtee yhteydenotosta!