Palvelut

Palvelut


Suunnittelemme

Oletko avaamassa uutta ravintolaa vai kaipaako vanha ravintolatilasi päivitystä? Suunnittelemme ammattikeittiösi, linjastosi, asiakastilasi toiminnallisen ja visuaalisen kokonaisuuden ja mallinnamme projektin tulevat muutoskuvat 3D -kuvin.

Rakennamme

Suunnittelemme ravintolatilasi ja toteutamme sen remontti- ja saneraaraustyöt korkealla ammattitaidolla, aikatauluja kunnioittaen. Saat siis tilan suunnittelusta toteutukseen  avaimet käteen -palveluna.

Kalustamme

Kalustamme ravintolat, kahvilat sekä muut toimitilat. Toteutamme myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidyt, ammattikäyttöön soveltuvat laadukkaat mittatilauskalusteet.

Varustamme

Autamme kaikissa ravintolan hankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Kartoitetaan ravintolasi tarpeet niin keittiön, kattauksen kuin puhtaanapitotuotteiden osalta ja saat ne kauttamme, yhdellä toimituksella - helposti ja joustavasti.

Asennamme

Huoltopalvelumme hoitaa ammattitaidolla ja monivuotisella kokemuksella ravintolalaitteiden asennukset ja käyttökuntoon saattamiset

Katamme

Olipa kattauksesi moderni tai klassinen, käyttöösi löytyvät juuri sinun tarpeisiisi ja ravintolakonseptiisi istuvat lasit, astiat sekä muut kattaustuotteet.

Kuljetamme

Tehokas varastomme ja hyvät logistiset yhteydet takaavaat nopeat ja sujuvat toimitukset - kaikkialle Suomeen.

Huollamme

Huolehdimme siitä, ettet jää pulaan silloinkaan kun ammattikeittiölaitteesi päättää sanoa sopimuksen irti. Joustava ja asiantunteva huoltomme pitää koneistosi käynnissä.