Menukansiot ja -telineet


100% LUONNONMATERIAALEISTA VALMISTETUT MENUKANSIOT
BY DAG STYLE

Tyylikästä, Persoonallista, Ekologista

Menukansio, joka yhdistää ekologisuudeen, muodin ja persoonan. Vastuulliset Dag Stylen menukansiot on valmistettu laadukkaista ja ympäristöystävällisestä luonnonmateriaaleista. 
 

Persoonallinen Menu luo mielikuvia

Ravintolan tunnelmaan ja sisustukseen täydellisesti istuva menukansio luo asiakkaallesi mielikuvaa ravintolasta, jossa kaikki on viimeiseen piirtoon asti mietitty. Menukansiota voikin sanoa ravintolan ansioluetteloksi, jolla teet asiakkaaseen vaikutuksen  ja johdattelet hänet kulinaristiselle matkalle ruokalistasi syövereihin.
 

Valitse ruokalista tarpeidesi ja tyylisi mukaan

Kiireisen ravintolaan ja baariin soveltuvat parhaiten kestävästä, regeneroidusta nahasta valmistetut ruoka ja juomalistat, joiden pinta ovat helposti puhdistettavissa vain pyyhkäisemällä. 
 
CUSTOM Line -menukansiot on valmistettu kierrätetystä sekä luonnon selluloosakuidusta ja ne huokuvat persoonaa ihanissa luonnonväreissä, graafisissa printtikuoseissa sekä ajattomassa  Custom Black-malleissa.  Luonnon selluloosasta valmistetut Custom Line Eco-menut on kevyitä käsitellä ja sopivat niin rennompaan kuin klassisempaan tyylin.

JUTE Line- menukansiot on valmistettu eko juutista joka tekee menusta elastinen mutta ryhdikkään.  Antibakteerisen pintakäsittelynsä ansioista menut ovat käytössä hygieenisiä eivätkä kerää itseensä bakteereja.  Jute-Linen menut ovat erittäin hyvin kulutusta kestäviä ja kannet on helposti puhdistettavissa miedolla yleispesuaineella. Jute Linesta on saatavilla useita värejä aina perinteisistä sävyistä trendikkääseen farkku kuosiin.  

CHEF Line - menukansiot on valmistettu kierrätetystä nahasta ja materiaalin kulutuksen kesto on huippuluokkaa, jonka vuoksi se sopii erinomaisesti kiireiseen ravintolaan. Hienostunut tyyli säilyy ajasta ikuisuuteen koska tämä menu ei käytössä kulu. Kannet on helposti puhdistettavasti miedolla pesuaineella. 

Personoi menusi omalla logolla

Kaikkiin Dagstyle menuihin on mahdollista painattaa asiakkaan oma logo. Custom Linen menuihin painatus tehdään suoraan menun kanteen ja korkista, juutista ja nahasta valmistettuhin menuihin painatus tehdään etikettiin, joita on valittavissa kolme erilaista: kartonkinen sekä metallinen etiketti matta tai kiiltäväpintaisena.

Yli 18 kpl menutilauksiin asiakkaan logopainatus on ilmainen. Alle 18 kpl menutilauksissa logopainatuksen hinta on 86,70 € alv 0 %