Tietoa meistä

Tietoa meistä


Restaone Oy on palveleva ja monipuolinen ravintolatukku joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden  hankintatarpeisiin. Myymme ja maahantuomme laadukkaat ravintolakoneet ja -laitteet alan johtavilta brändeiltä ja tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita vaativaan ammattikäyttöön aina kattauksesta, baariin, keittiöön ja puhtaanapitoon. Toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Varastomme ja showroom  sijaitsee Vantaan Petikossa.

 

Missiomme

Vuodesta 2011 olemme toteuttaneet ennakkoluulottomasti ja rennolla otteella missiotamme tarjota Horeca sekä muille palvelualojen yrityksille kokonaisvaltaista ja helposti lähestyttävää palvelua. Asiakkaansa näköisenä Horeca-talona olemme vastanneet kysyntään ja luoneet kattavan palvelukonseptin palvellaksemme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin.
 

Ammattilaisen verkkokauppa

Verkkokaupastamme saat kaiken tarpeellisen ravintolaasi yli 2000 tuotteen valikoimasta. Ostat ja teet tilaukset helposti ja silloin kuin sinulle sopii. Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut ravintolalaitteet ja tarvikkeet niin keittiöön, baariin, saliin, terassille ja puhtaanapitoon. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja kattavan valikoiman alan johtavilta huippubrändeiltä mm. Hoshizaki, Lotuscookers, Inoxtrend, Igloo, Liebherr, Ecolab, Tognana, Kutahya ja paljon muita.
 

Ravintolasuunnittelua yksityiskohdista kokonaisuuksiin

Täyden palvelun Horeca -talona toteutamme kattavaa ravintola- ja ammattikeittiösuunnittelua aina mittatilauskalusteiden rakennesuunnittelusta visuaaliseen tilasuunnitteluun. Rakennamme ravintoloita ja kahviloita avaimet käteen -periaatteella eli teemme kaiken suunnittelusta toteutukseen. 
Lue lisää ravintolasuunnittelustamme ja tutustu toteuttamiimme kohteisiin

 

Joustavat rahoitusratkaisut

Tarjoamme rahoitusta yksittäisistä tuotteista aina kattavampiin palvelukokonaisuuksiin esimerkiksi ravintolan avauksien tai remonttien yhteydessä. Joustavan Leasing rahoituksen avulla lyhennät isot tai pienet hankintasi järkevin kuukausierin.  Lue lisää 

Yhteystiedot

RestaOne Oy
Tiilenlyöjänkuja 7, 01720 Vantaa
Puhelin: +358 10 339 7100
asiakaspalvelu@restaone.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot