Tietoa meistä

Täyden palvelun HORECA -talo palveluksessasi


Restaone Oy on suomalainen perheyritys joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden  hankintatarpeisiin. Palvelevana ja monipuolisena ravintolatukkuna myymme ja maahantuomme laadukkaat ravintolakoneet ja ravintolalaitteet alan johtavilta brändeiltä ja tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita vaativaan ammattikäyttöön aina kattauksesta, baariin, keittiöön ja puhtaanapitoon. Toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Varastomme ja showroomimme  sijaitsee Vantaan Petikossa.

 

Missiomme

Vuodesta 2011 olemme toteuttaneet ennakkoluulottomasti ja rennolla otteella missiotamme tarjota Horeca sekä muille palvelualojen yrityksille kokonaisvaltaista ja helposti lähestyttävää palvelua. Asiakkaansa näköisenä Horeca-talona olemme vastanneet kysyntään ja luoneet kattavan palvelukonseptin palvellaksemme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin.
 

Ammattilaisen verkkokauppa

Verkkokaupastamme saat kaiken tarpeellisen ravintolaasi laajasta ravintolatuotteiden valikoimasta. Ostat ja teet tilaukset helposti ja silloin kuin sinulle sopii. Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut ravintolalaitteet ja tarvikkeet niin keittiöön, baariin, saliin, terassille ja puhtaanapitoon. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja kattavan valikoiman alan johtavilta huippubrändeiltä.

Ravintolasuunnittelua yksityiskohdista kokonaisuuksiin

Täyden palvelun Horeca -talona toteutamme kattavaa ravintolasuunnittelua ja ammattikeittiösuunnittelua aina mittatilauskalusteiden rakennesuunnittelusta visuaaliseen tilasuunnitteluun. Rakennamme ravintoloita ja kahviloita avaimet käteen -periaatteella eli teemme kaiken suunnittelusta toteutukseen. 
Lue lisää ravintolasuunnittelustamme ja tutustu toteuttamiimme kohteisiin


Joustavat rahoitusratkaisut

Tarjoamme rahoitusta yksittäisistä tuotteista aina kattavampiin palvelukokonaisuuksiin esimerkiksi ravintolan avauksien tai remonttien yhteydessä. Joustava Leasing rahoitus on hyvä tapa helpottamaan yrityksen investointeja sillä se ei sido yrityksen pääomaa   Lue lisää 


 

Yhteystiedot

RestaOne Oy
Tiilenlyöjänkuja 7, 01720 Vantaa
Puhelin: +358 10 339 7100
asiakaspalvelu@restaone.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot

Katso kartalta

Myynti-, toimitus- ja takuuehdot

Tuotemerkkejämme: