Tietoa meistä

Täyden palvelun HORECA -talo palveluksessasi


Restaone tarjoaa kattavia hankintaratkaisuja horeca - sekä muiden palvelualojen yritysten tarpeisiin. Myymme ja maahantuomme laadukkaat ammattikeittiölaitteet ja tarvikkeet  ja tarjoamme laajan valikoiman tuotteita vaativaan ammattikäyttöön aina kattauksesta, baariin, keittiöön ja puhtaanapitoon. Toteutamme myös yksilöllistä ravintolasuunnittelua ja -rakentamista aina yksityiskohdista kokonaisuuksiin asti. Onnistuneen ravintolaprojektisi avaimet löydät meiltä. 

Missiomme

Vuodesta 2011 olemme toteuttaneet ennakkoluulottomasti ja rennolla otteella missiotamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja helposti lähestyttävää palvelua. Asiakkaansa näköisenä Horeca-talona olemme vastanneet kysyntään ja luoneet kattavan palvelukonseptin palvellaksemme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Tapaamme toimia ja auttaa asiakkaitamme kuvastaa ehkä parhaiten lause "Kysy, todennäköisesti meiltä löytyy sekin"

Olemme osa suomalaista Wermundsen Grouppia 

Wermundsen Group koostuu viidestä yhtiöstä, joiden pääliiketoiminta-alueita ovat teknisten komponentttien ja laitteiden maahantuonti, valmistus ja myynti vähittäiskauppaan, elintarviketeollisuuteen, rakentamiseen, laivarakennukseen ja raskaaseen teollisuuteen.  Wermundsen Grouppiin kuuluvat Kovartek Oy, Gistelle Oy, Wexon Oy, Solotop Oy  sekä sen uusimpana jäsenenä Restaone Oy.

Restaone ja Solotop yhdistyvöt

Marraskuussa 2023 Wermundsen Group ilmoitti merkittävästä strategisestä liikkeestään ostamalla Restaone Oy:n. Tämä yrityskauppa yhdistää kaksi alansa johtavaa yritystä luoden uudenlaista synergiaa päivittäistavarakaupan, ravintola-alan sekä elintarviketeollisuuden toimijoille. Solotop tunnetaan laadukkaista laite- pakkaus ja esillelaittoratkaisuistaan elintarviketeollisuuteen ja päivittäistavarakaupaan. Yhdistyminen laajentaa entisestään palvelu ja tuotetarjontaa ja näin voimme tarjota entistä kattavampia kokonaisratkaisuja asiakkaillemme 

Ammattilaisen verkkokauppa

Verkkokaupastamme saat kaiken tarpeellisen ravintolaasi laajasta ravintolatuotteiden valikoimasta. Ostat ja teet tilaukset helposti ja silloin kuin sinulle sopii, myös ilman kirjautumista.  Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut ravintolalaitteet ja tarvikkeet niin keittiöön, baariin, saliin, terassille ja puhtaanapitoon. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja kattavan valikoiman alan johtavilta huippubrändeiltä.
 

Ravintolasuunnittelua yksityiskohdista kokonaisuuksiin

Täyden palvelun Horeca -talona toteutamme kattavaa ravintolasuunnittelua ja ammattikeittiösuunnittelua aina mittatilauskalusteiden rakennesuunnittelusta visuaaliseen tilasuunnitteluun. Rakennamme ravintoloita ja kahviloita avaimet käteen -periaatteella eli teemme kaiken suunnittelusta toteutukseen. 
Lue lisää ravintolasuunnittelustamme ja tutustu toteuttamiimme kohteisiin


Joustavat rahoitusratkaisut

Tarjoamme rahoitusta yksittäisistä tuotteista aina kattavampiin palvelukokonaisuuksiin esimerkiksi ravintolan avauksien tai remonttien yhteydessä. Joustava Leasing rahoitus on hyvä tapa helpottamaan yrityksen investointeja sillä se ei sido yrityksen pääomaa. Yhteistyökumppanimme leasing rahoituksissa on Tukirahoitus Oy   Lue lisää

 

Yhteystiedot

Restaone Oy
UUSI OSOITTEEMME 29.1.2024 alkaen

Turvekuja 6, 00700 Helsinki

Puhelin: +358 10 339 7100
asiakaspalvelu@restaone.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot

Katso kartalta

Myynti-, toimitus- ja takuuehdot

Tuotemerkkejämme: