Suunnitteilla Pop up -ravintola?

Varustellut ravintolakontit tarpeidesi mukaan

Ravintolakontit


Merikontteihin rakennetut kahvilat, baarit ja ravintolat ovat olleet jo pitkään maailmalla käytettyjä kevytravintolaratkaisuja. Merikontteihin rakennettujen myyntipisteiden etuna on niiden siirrettävyys sekä muunneltavuus ja ne taipuvatkin moneen liikeideaan asiakkaan tarpeen mukaan joko ympärivuotiseen käyttöön tai tilapäiseksi myyntipisteeksi sesonkiin. Etsitpä sitten toimivaa konttiratkaisua kesäkahvilaasi, tehoneliöitä ympärivuotiseen open kitchen konseptiisi tai tarvitset myyntipisteen drinkkibaarillesi kesän tapahtumiin, kauttamme saat avun ravintolakontti tarpeisiisi.  Tarjoamme kattavat konttiratkaisut toiveidesi mukaan aina suunnittelusta, rakentamiseen ja varustamiseen.

 Ravintolakontit tapahtumiin tai ympärivuotiseen käyttöön

Merikontit taipuvat moneksi ja kontit ovat tilattavissa valmiiksi sähköistettynä, valmiiksi varusteltuna ja tarvittaessa myös lämpöeristettynä, joka mahdollistaa kontin ympärivuotisen käytön esim kioski tai grillikahvilatoiminnassa.  Konttimalli on valittavissa aina liikeidean ja tarpeen mukaan,  esim ikkunallisena kioskikonttina, koko seinän mitalta avautuvana umpikonttina tai valoisana lasiseinäkonttina, josta saadaan räätälöityä  näyttävä ratkaisu esim. brändipisteeksi  tapahtumiin ja messuille. Kontteja on mahdollista yhdistellä isommiksi kokonaisuuksiksi, ns konttikyliksi, jotka räätälöidään ja varustetaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. 

Lämpöeristetty 20'  kahvilakontti hydraulisella luukulla ja liu'utettavalla ikkunalla. 

Valoisat ja näyttävä lasiseinäkontit edestä avautuvilla lasiovilla 

Varusteltu myyntipiste tarpeidesi mukaan  avaimet käteen - ratkaisuna

Valmiiksi varusteltu ravintolakontti meiltä helposti. 

Suunnittelemme - Rakennamme - Kalustamme - Varustamme  eli toisin sanoen saat kauttamme kaiken tarvittavan siirrettävään myyntipisteeseesi.  Kerrot vain missä ja mitä haluat kontistasi myydä niin suunnittelemme ja toteutamme käyttövalmiin konttiratkaisun ja viemme sen sinne, missä asiakkaasi ovat. Mallinnamme  kontin  3D -kuvin ja tarvittaessa rakennamme ja kalustamme kontin ympärille tulevan terassin asiakaspaikoillesi.

Avaimet käteen - konttiratkaisumme pitävät sisällään

  • Kontin teknisen sekä sisustussuunnittelun 3D kuvin. Myös terassisuunnittelu ja kalustesuunnittelu toiveiden mukaan. 
  • Ravintolalaitelistauksen sekä kylmäsäilytys että lämminvalmistuslaitteille ja kalustelistaus ( sisältää mahdolliset mittaustilaustuotteet ruostumattomasta teräksestä ja puusta esim. työtasot ja palvelutiski)
  • Kontin varustukseen ja mittatilaustöihin liittyvät rakennus ja asennustyöt (Puusepän työt, sähkötyöt, putkityöt)
  • Kontin kuljetus myyntipaikalle

Tarjoamme myös joustavan rahoitusratkaisun konttiprojektiisi. Lue lisää leasing rahoituksestamme

Kahvilakontin 3D - mallinnus etuterassilla 

Baarikontin 3D -mallinnus laitesijoittelulla 

Open kitchen ravintolakontin 3D- mallinnus laitesijoittelulla

Pyydä tarjous

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko tarjouksen ravintolakonteista?  Jätäthän yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Onnistunut konttiprojektisi lähtee yhteydenotosta! :) 

RestaOne Oy

Tiilenlyöjänkuja 7, 01720 Vantaa
Puhelin: +358 10 339 7100
asiakaspalvelu@restaone.fi

Asiakaspalvelu:
ma-pe klo 08:00-16:00