Kustomoitavat viinikaapit suoraan maahantuojalta- Restaone.fi

Kaupungin paras viinivalikoima mutta yhtään pulloa ei näy missään. Voisiko katseenkiinnittävä viinikaappi piristää ravintolasi viinin myyntiä ja herättää asiakkaidesi luottamus ja mielikuva laadukkaiden viinituotteen oikeaoppisesta tarjoilusta.  Persoonallliset ja kustomoitavat viinikaapit ravintolaan  toimivat myös näyttävinä sisustuselementteinä ja tilanjakajina ravintoloissa ja hotellin lobbybaareissa. 

Tuomme maahan mm. Tefcoldin sekä Expon huippulaadukkaita ja energiatehokkaita ammattikäyttöön tarkoitetut viinikaapit, jotka takaavat viineille optimaalisimman säilytyksen ja varastoinnin, visuaalisuutta unohtamatta.  Valikoimastamme löytyy perinteiset vapaasti seisovat lasiovelliset viinikaapit, kalusteisiin upotettavat viinikaapit sekä taulumalliset viinikaapit. Toteutamme myös kattavaa  tila- ja ravintolasuunnittelua, jossa viinikaapit voidaan mallintaa ja räätälöidä haluttuun tilaan tai kalusteisiin sopiviksi ns. build-inn- ratkaisuina. Tutustu viinikaappivalikoimaan>>


 

Skandinaavista laatua ja muotoilua - Tefcold viinikaapit

Tefcoldin lasiovellisia viinikaappeja on saatavana  pienistä 18 pullon pöydänaluskaapeista aina suuren yli 200  pullokapasiteetin viinikaappeihin.  Sävytetty ja  UV-suojattu lasiovi sekä 2 erillistä lämpötila-aluetta takaavat viineille ensiluokkaisen säilyvyydeen ja optimaalisen tarjoilulämpötilan.  Tefcoldin viinikaappivalikoimassa on saatavilla myös umpiovellisia viinikaappeja. 

Klassinen tyylikkään ulkoasun kruunaa ledvaloilla valaistut puiset hyllyt sekä viinikaapin tumma sisusta.

Kaikissa Tefcoldin viinikaapeissa käytetään ympäristöystävällistä R600A kylmäainetta ja ne kuuluvat energiankulutukseltaan energialuokkaan A. 

Tefcoldin viinikaapit valmistetaan Tanskassa ja tehtaan toimitusaika varastossa oleville tuotteille on nopea, 

Verkkokaupassamme on vain pieni osa laajasta viinikaappivalikoimasta, joten ole yhteydessä myyntimme, niin etsitään tarpeisiinne sopivat säilytys- ja esillelaittoratkaisut viineillenne  Tiedustele lisää myynnistämme>>

Passion for wine and interior desing  -Expo viinikaapit erottautuvat näyttävyydellään

Kun viinikaapin halutaan olevan osa tilan sisustusta, on Expon viinikaappi oikea valinta! Uniikit ja eksklusiiviset  Expon viinikaapit valmistetaan Italiassa ja huippudesignilla toteutetut viinikaapit sopivat jokaiseen tilaan ja tyyliin. Helposti vaihdettavilla magneettikiinniteisillä kehyksillä kaapin voi yhdenmukaistaa helposti tilan sisustukseen ja värimaailmaan sopivaksi.  Käyttöominaisuuksiltaan viinikaappi täyttää kaikki ne kriteerit mitä viinit tarvitsevat aina lämpötilansäädöstä UV-suojattu tuplalasiin. 

Expon valikoimasta löytyvät energiatehokkaat viinikaapit niin pieneen tilaan ja säilytystarpeeseen sekä näyttävät ja laadukkaat viininsäilytys ratkaisut suuremmankin kapasiteetin kohteisiin, jossa viinikaapilta halutaan säilytyksen lisäksi sisustuksellisia elementtejä tilaratkaisuihin.  Viininkaappien epäsuora ledvalaistus taittaa valon kauniisti  luo tilaan harmoonisen tunnelman. 

Tutustu taulumalliseen sekä modulaariseen viinikaappiin verkkokaupassamme.