Rahoitusleasing

Joustava tapa maksaa erissä

Ravintolalaitteiden leasingrahoitus


MITÄ LEASING RAHOITUS ON? 

Rahoitusleasing on yrityksille suunnattua ravintolakoneiden ja laitteiden vuokrausta, jossa yritys saa käyttöönsä laitteet sopimuskaudeksi sovittua kuukausivuokraa vastaan ilman että kalustoon tarvitsee sitoa yrityksen pääomaa. Rahoitusleasing siis mahdollistaa laitteiden hankkimisen helposti ja riskittömästi ilman suurta kertainvestointia. 

MIKSI LEASING RAHOITUS 

  • Kiinteä kuukausierä helpottaa budjetointia ja rahoituksen suunnittelua. 

  • Rahoitettu laite / kaluste toimii pääasiallisena vakuutena, jolloin vakuudet vapautuvat muuhun käyttöön.

  • Leasingin avulla pidät laitteistosi päivitettyinä ja toimintakuntoisina.

  • Ei sido yrityksen pääomaa> parantaa kassavirtaa

  • Leasing -vuokrat ovat alv-vähennyskelpoisia.

  • Laitteen voi lunastaa sopimuskauden jälkeen itselleen, ennalta sovitulla jäännösarvolla

  • Säästää aikaa 

LEASINGSOPIMUKSEN KESTO 

Tarjoamme leasing rahoitusta kaikille yli 1500 € alv 0 % laitehankinnoille. Leasing -sopimuksen kesto voidaan määritellä joko 12 kk, 24 kk, 48 kk pituiseksi asiakkaan toiveen mukaan. Sopimuskauden päätyttyä tarjoamme yrityksellenne mahdollista lunastaa leasingsopimuksella olleet laitteet itsellenne sopimuksen mukaisella lunastushinnalla alkuperäisestä kauppahinnasta laskettuna. 

VAKUUTUS

Leasingsopimuksella olevat laitteet tulee olla vakuutettu. Jos yrityksellänne ei ole erillistä laitevakuutusta, voidaan laitevakuutus ottaa rahoitusyhtiöltä laite/sopimuskohtaisesti. Mikäli yrityksellä on olemassa laitevakuutus, erillistä vakuutusta ei tarvita, mikäli vakuutussumma kattaa myös leasinglaitteet


YHTEISTYÖKUMPPANIMME LEASING RAHOITUKSISSA ON TUKIRAHOITUS OY

Rahoituspalvelumme tuottaa suomalainen Tukirahoitus Oy  
Tukirahoitus on Nordea Rahoitus Suomi Oy:n tytäryhtiö ja osa Nordea-konsernia. Tukirahoitus Oy on tarjonnut helppoa ja luotettavaa leasing rahoitusta suomalaisille yrityksille ja yhteisölle vuodesta 1987 lähtien, 
 

LEASING - RAHOITUS RAVINTOLAN AVAUKSISSA 

Joustavan leasing rahoituksemme avulla lyhennät isot tai pienemmät hankintasi järkevin kuukausierin. Hyödyntäessäsi kokonaisvaltaista palvelupakettiamme esimerkiksi ravintolan avaus tai uudistusprojektissa, saat laite- ja huoltoleasingin lisäksi kauttamme tilatut asennuskulut samaan kuukausierään, joka siis käytännössä tarkoittaa että saat meiltä ravintolan avaimet käteen - palveluna ja maksat ainoastaan yhden laskun kuukaudessa.

Leasing rahoitus edellyttää aina positiivisen luottopäätöksen. 

RATKAISUMME 

  • Tarjoamme rahoituksen yksittäiselle tuotteelle tai kokonaisvaltaiseen palvelupakettiin esimerkiksi ravintolan avaus tai uudistusprojektissa.

  • Toimitamme tuotteen ja palvelut (rakennus-, asennus- tai huoltotyö) sovitussa aikataulussa palvelusopimuksen mukaisesti

  • Maksat yhden laskun kuukausittain sovitun maksuajan mukaisesti. 

Tutustu suuntaa-antavaan maksuerään verkkokaupassamme

Oletko päivittässä esim. ammattikeittiösi laitekantaa ja haluat maksaa useamman laitteen hankintasi pienemmissä erissä, yhdellä laskulla kuussa? Lisäämällä verkkokaupassamme laitteet ostokoriin, voit tutustua suuntaa antavaan rahoitusvaihtoehtoon ostokorisi tuotteiden loppusummalle  ja tarkastella hankintasi alustavaa maksuerää 12, 24, 36 ja 48 kk maksuajalle. 

LISÄTIETOJA:

Restaone Oy
Asiakaspalvelu

Puh 010 339 7100

Tukirahoitus Oy
Asiakaspalvelu
Puh 010 276 5858
Lisätietoja: www.tukirahoitus.fi