Uusi verkkokauppamme on avattu!


Julkaistu: 16.07.2019

.

Tervetuloa uusituille verkkosivuillemme!

Verkkosivumme ovat saaneet uuden fressin ilmeen ja uudistuksen myötä löydät tietoa palveluistamme nyt entistä helpommin ja tilaat päivittäiset tuotteet yrityksesi tarpeisiin verkkokaupastamme.

Uusien sivujen tavoitteena oli luoda käyttäjäystävällinen ja selkeä kokonaisuus tyylikkäällä ulkoasulla höystettynä. Markkinointitoimisto RFM otti kopin toiveistamme ja suunnitteli sivujemme visuaalisen ilmeen ja sen responsiivisen teeman, Teknisestä toteutuksesta vastasi Oscar Software.

 

Tilaukset helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme - myös mobiilista
 

Uudistuksen myötä sivujemme mobiilikäytettävyys on parantunut ja tilaaminen verkkokaupastamme on nyt mutkatonta ja sujuvaa kaikilla päätelaitteilla.

Verkkokauppamme on tarkoitettu yritysasiakkaille ja se palvelee ammattilaisia yli toimialarajojen. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy kattava valikoima tuotteita yritysten arkeen,  olitpa sitten ravintoloitsija, kuntosaliyrittäjä tai vaikkapa tapahtumajärjestäjä. Tilaaminen verkkokaupasta vaatii kirjautumisen, voit pyytää tunnukset tästä
 

Verkkokauppamme kehitystyöt jatkuvat edelleen ja päivitämmekin jatkuvasti tuotteita valikoimaan. Jos et löydä jotain, jokin ei toimi tai haluat muuten antaa hyvää tai kehittävää palautetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Restaone asiakaspalvelu
puh, 010 339 7100
asiakaspalvelu@restaone.fi