Pyydä tunnukset ja hyödynnä alennuksesi


Julkaistu: 23.03.2020

Juuri nyt kannattaa rekisteröityä verkkokauppamme asiakkaaksi, sillä saat -10 % alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. Voi pyytää tunnukset verkkokauppaamme, jos sinulla on voimassa oleva y-tunnus. Saat tunnukset käyttöösi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen alla olevasta linkistä. Käsittelemme rekisteröitymispyynnöt arkipäivisin.

Pyydä tunnukset tästä

Miksi rekisteröityminen verkkokauppaamme kannattaa?

Teet tilauksen silloin kun sinulle sopii

Verkkokauppamme on auki on 24/7. Teet tilaukset nopeasti ja vaivattomasti juuri sellaisena ajankohtana kun se sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopii - myös mobiilista. Viikonloppuisin ja arkipyhinä tehdyt tilaukset käsitellään heti seuraavana arkipäivänä. Mikäli on sinulla on kysymyksiä tai haluat antaa lisätietoa tilaukseesi liittyen, voit kirjoittaa toiveesi  Kassa-vaiheessa Viestisi Asiakaspalveluun -kenttään. Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki verkkokaupan kautta tulleet tilaukset ja on sinuun tarvittaessa yhteydessä.

 

Saat käyttöösi oman hinnaston

Keskittäminen kannattaa.  Laaja päivittäistuotteiden valikoimamme kattaa yritysten hankintatarpeet aina pehmopapereista, puhdistusaineisiin ja -välineisiin, kattaukseen, baari- ja keittiötarvikkeisiin, Eli mitä enemmän ostat, sitä paremman alennuksen saat. 

 

Omat ostoslistat ja tilaushistorian seuraaminen

Kirjautuneena asiakkaana saat omat ostoslistat käyttöösi, jolloin viikkotilausten tekeminen on helppoa ja nopeaa, Voit tehdä listaukset itse tai voit pyytää asiakaspalveluamme rakentamaan listat valmiiksi käyttämistänne tuotteista. Listoja on mahdollista tehdä useampia eli voit rakentaa omat vakiotilaustuotteet osastoittain esim. salin tuotteet, keittiön tuotteet jne. 

 Kaikista verkkokaupan kautta tehtyistä tilaus jää historia asiakastietoihin eli pääset tarkastelemaan jo toimitettuja tilauksiasi ja haluttessasi voit uudistaa vanhan tilauksesi käyttämällä sitä uuden tilauksen pohjana.

 

 -10 %  ensimmäisestä tilauksestasi

Pyytämällä tunnukset verkkokauppamme, lähetämme sinulle sähköpostitse kampanjakoodin. Syötä kassalla saamasi koodi, niin saat tilauksestasi -10 % ensimmäisestä tilauksestasi. Etu on käytettävissä vain verkkokaupassamme ja se koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita ja laitteita. eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin ja tarjoustuotteisiin.