Blogi: Tunnelmia Ambiente '20 messuilta


Julkaistu: 17.02.2020

Saksan Frankfurtissa 7.-11.2.2020 järjestetty Ambiente on yksi maailman suurimmista kulutustavaroiden messuista, jossa esitellään kattaustuotteiden innovaatiot ja tämän päivän trendit. Messujen suosio ja kävijämäärät kasvavat vuosi vuodelta ja tänäkin vuonna  Ambiente  keräsi yhteen yli 4460 näytteilleasettajaa 92 eri maasta. Myyntitiimimme pyörähti Ambientessa tapaamassa yhteistyökumppaneitamme sekä väijymässä tämän vuoden kattaus uutuuksia. 

Uutta astiamallistoa Kutahyalta

Kutahya esitteli Ambiente 2020 messuilla uutta kattausmallistoaan, jossa korostui aistikas muotoilu ja vörien kirjo aina maanläheisistä sävyistä hopeanhoitoiseen. Kutahya tuotteiden maahantuojan silmin katsottuna sillon kun posliiiniastioiden laatu ja kilpailukykyinen hinta kohtaavat tämän päivän trendin niin se tietää ainoastaan positiivisia tuulahduksia Suomen kattausrintamalle,
Gokcé Sariyildiz esitteli mm. Kutahyan uutta Aura-mallistoa 

.

 

Kutahyan Aura - sarjan posliiniastiat ihastutti ainutlaatuisella muotoilullaan sekä energiaa ja kontrastia huokuvalla värimaailmaan. Mallisto onkin ansaitusti pokannut  Turkin vuoden suunnittelupalkinnon 2019 
Kutahyan Corendon  sarjan eleganssi herää eloon yksinkertaisilla linjoillaan ja maanläheisellä värimaailmallaan. Corendon sarja uudistuu ja kasvaa jatkuvasti ja Corendon tuotteet tekevätkin omaa aluevaltaustaan myös rohkeampien kattausvärien maailmassa.

Salvinellin personoidut ja moniväriset aterimet kestävällä PVD viimeistelyllä

Salvinelli on yksi uusimmista yhteistyökumppaneistamme ja Salvinellin ainutlaatuiset ja uniikit ruokailuvälineet ovatkin tätä nykyä maahantuonnissamme ja valikoimassamme tilaustuotteina.

 Salvinelli on Italialainen perheyritys, joka on tuottanut jo yli 50 vuoden ajan tyylikkäitä ja korkealaatuisia 18/10 ja 18/C teräksestä valmistettuja ruokailuvälineitä niin hotelleille, ravintoloille kuin kotitalouskäyttöön. Salvinellin valikoima koostuu yli 40 aterinmallista, joita kaikkia yhdistää kestävä materiaali,  ergonominen muotoilu sekä laadukas viimeistely.

Kestävä PVD – käsittely antaa ruokailuvälineille uniikkin ilmeen

Salvinelli esitteli Ambientessa PVD – käsiteltyjä ruokailuvälineitä.  Kestävässä PVD-käsittelyssä väri ajetaan teräksen mikrohuokosiin, joka tekee sävystä kirkkaan ja  erittäin hyvin kulusta kestävän. Teräksen PVD käsittely tuo  myös aterimiin lisää pintakovuutta ja ruokailuvälineet voidaan sävyttää  mustan, kullan tai kuparin väriseksi, jotka kestävät kovassa  ammattikäytössä konepesun ilman värisävyn ennenaikaista kulumista..  Kulta-, kupari- ja asemetalliväreissä käytetty PVD-käsittelyyn voidaan halutessaan vielä yhdistää  Demodè-käsittelyn, joka antaa ruokailuvälineille vanhan ajan vaikutelman.  PVD ja Demodé käsittely voidaan toteuttaa kaikkiin 18/10 teräksestä valmistettuihin Salvinellin aterinsarjoihin.

Salvinellin ruokailuvälineisiin voidaan painattaa yrityksen logo tai teksti joko laseroimalla tai mekaanisella lävistyksellä. Veitsien personoinnit tehdään ainoastaan laseroimalla.